Resepti: Kokeile Jenni Levävaaran kiepautussalaattia

Pähkinöistä saat hyviä rasvahappoja, proteiinia, kuitua, mineraaleja ja vitamiineja. Panosta ennen kaikkea pähkinöiden laatuun. Herkuttelemalla pähkinöillä, edistät samalla terveyttäsi ja pidät verensokerin tasaisena sekä nälän loitolla. ”Pähkinät ovat fiksu valinta mutta kerta-annoksen määrä on hyvä pitää kohtuullisena. Parrots -pähkinät kuuluvat parhaimpaan laatuluokitukseen.”

Jenni Levävaara, hyvinvointivalmentaja

 


JENNIN KIEPAUTUSSALAATTI

1dl katkarapuja tai
kanan fileesuikaleita
2 rkl Cashew-pähkinöitä
1/2-1 dl melonia
1/3 kurkkua
kourallinen kirsikkatomaatteja
kourallinen tuoreita pinaatinlehtiä
kourallinen vihersalaattia
1/2 limen mehu
 –
OHJE:
Kerrosta lasipurkkiin proteiinit purkin pohjalle, päälle hedelmät, vihannekset ja lehtivihreät pääl-limmäiseksi. Salaatti on hyvä säilyttää lasipurkissa ja helppo kuljettaa mukana. Kun on ruoka-aika, kiepauta salaatti lautaselle, jolloin vihreät jäävät pohjalle ja värikkäät hedelmät sekä proteiinit kauniisti päällimmäiseksi. Pähkinöillä saat lisää purutuntumaa ja hyviä rasvahappoja sekä pidät nälän loitolla pidempään.