Louis Widmerin suosikkituotteet kesäkasvoille


Louis Widmer on apteekkikosmetiikkasarja, jonka tuotteet valmistetaan tarkan farmaseuttisen tuotantostandardin mukaan Sveitsissä.


ARJA webSuomen maajohtaja Arja Kauppinen kertoo neljästä suosikkituotteesta.

”Iho elää vuodenaikojen mukana. Tarkkaile ihoasi. Se voi olla keväällä ja kesällä selvästi erilainen kuin talvella. Älä käytä talveen sopivaa paksua voidetta kesäiholle.”

Hinnat ovat suositushintoja.


 

AA_Augenpartie_Creme_DL1. EYE CONTOUR CREAM -silmänympärysvoide hoitaa jopa arpia.

Tuotteen salaisuus on kahdessa tärkeimmässä vaikuttavassa aineessa, biostimuliineissa (yhdeksän aminohapon seos) ja A-vitamiinissa. Yhdistelmä on niin uudistava, että voidetta voi käyttää jopa arpien hoitoon. Atoopikotkin ovat saaneet voiteesta avun kuivalle silmäluomien iholle, ilman turvotusta.

32,65 e / 30 ml.


AA_Extrait_Liposomal_DL2. EXTRAIT LIPOSOMAL -tehoseerumi uppoaa syvälle ihoon

Ryppyjä silottava ja kiinteyttävä tehoseerumi imeytyy liposomiensa ansiosta tavallista seerumia syvemmälle ihossa. Seerumin käyttö kannattaa aloittaa kolmekymppisenä, kun iho alkaa ikääntyä. Laita pullo jääkaappiin päiväksi ja levitä painallus viileää seerumia kasvoille hellepäivän jälkeen.

45,70 e / 30 ml.


TN_Creme_Pro_Active_Light_DL3. PRO-ACTIVE CREAM LIGHT -yövoiteen juju on fragmentoitu hyaluronihappo

Louis Widmerin uusin kevyt, silti tehokas yövoide sisältää fragmentoitua hyaluronihappoa ja pääsee näiden pienien molekyylien ansiosta soluväleihin saakka. Voide aktivoi ihon omaa kollageenituotantoa. Se sopii normaalille iholle ja sekaiholle, kesäaikaan jopa kuivalle iholle.

30,45 e / 50 ml.


LW duo sun pakkaukset

4. SUN PROTECTION FACE 30 -kasvojen aurinkovoide on samalla päivävoide

Korkean UVA- ja UVB-suojan sisältävässä voiteessa on ihojuonteita madaltavaa Matrixyl 3000 –antioksidanttia. 25,20 e / 50 ml. Kevään kampanjapakkauksessa kaupan päälle Eye Contour Cream –silmänympärysvoide 10 ml. Jos ihosi rasvoittuu herkästi, valitse kevyempi vaihtoehto Hydro Active UV 30

31,50 e / 50 ml.