Kotimaiset, käsintehdyt Hetki-tuoteperheen tuoresalaatit ovat helppoa ja nopeaa ruokaa. Hetki-tuotteet ovat saaneet myös Suomalaisen Työn Liiton myöntämän Avainlippu-merkin.

Hetki-salaatti on kiireisen laadukas lounasherkku


Saadaksemme päivittäisen 500 gramman suositusmäärän kasviksia, omia käsiään ei välttämättä tarvitse työntää multaan: Pietarsaaren liepeillä toimiva perheyhtiö Fresh Servant valmistaa markkinoiden laajinta salaattivalikoimaa, johon kuuluu peräti toistakymmentä erilaista Hetki-valmissalaattia.


Salaatin syöminen on noususuhdanteessa. ”Nuoret miehetkin ovat heränneet syömään salaatteja. Olemme murtamassa stereotypiaa, että salaatti on vain naisten juttu”, iloitsee Fresh Servantin markkinointipäällikkö Arja Sarre.

Fresh Servantin raikkaat Hetki-salaatit sopivat täydellisesti hektisen työpäivän lounaaksi tai vaikkapa matkaevääksi. Treenien palauttavaksi välipalaksi sopii esimerkiksi ruokaisa Tonnikalapastasalaatti, perinteinen Kinkku-Cheddarsalaatti tai valikoiman tämän hetken ykkössuosikki: meksikolaisia makuja yhdistelevä Kana-Tacosalaatti. Vuosien saatossa kestosuosikeiksi ovat nousseet klassinen Kana-Caesar ja välimerellinen Kreikkalainen salaatti.

Helppous, herkullisuus ja hyvinvointi yhdessä rasiassa

Hetki-salaatit on pakattu kompaktiin muovirasiaan, josta löytyy haarukka ja makumaailmaa täydentävä kastike. Suurin osa salaateista on gluteenittomia ja laktoosittomia. ”Tuotteissamme helppous ja hyvinvointi ovat tärkeintä. Haluamme keventää ihmisten arkea”, kiteyttää toimitusjohtaja Sami Haapasalmi.

”Pellosta pöytään ei ole pitkä matka. Tänään tehty on huomenna kaupoissa.”

Hyvät suhteet sopimusviljelijöihin ja oma suora tuonti takaavat myös raaka-aineiden korkean laadun ja tuoreuden. Fresh Servant hankkii sesongin parhaat tuotteet suoraan viljelijöiltä, joiden laatuvaatimukset ovat yhtä korkealla kuin heillä. Pellosta pöytään ei ole pitkä matka. ”Tänään tehty on huomenna kaupoissa”, summaa Haapasalmi.

Tuoreuden edelläkävijä

Pietarsaarelaisen perheyrityksen toiminta sai alkunsa, kun yritys ryhtyi 1970-luvulla myymään ja jakelemaan paikallisten viljelijöiden tuotteita alueen kauppoihin ja ravintoloihin. Raaka-aineiden tuoreus ja herkullinen maku olivat jo tuolloin tärkeässä roolissa kuluttajille. Fresh Servant ryhtyi 2000-luvulla jalostamaan tuoreita kasviksia, mistä myöhemmin onkin kehittynyt innovatiivisen perheyrityksen toiminnan pääbisnes.

”Olemme edelläkävijöitä lounassalaattien, suurkeittiötuotteiden ja kuluttajille valmiiksi pakattujen hedelmien ja vihannesten tuotejalostuksessa”, kertoo Haapasalmi.


Lämmitettävä uutuus

Kehittyminen ja uusien makumaailmojen luominen ovat Fresh Servantille ehdottoman tärkeää. ”Uudet tuotteet saavat inspiraationsa trendeistä, joita seuraamme ahkerasti”, Sarre kertoo. Vuoden alussa kauppojen hyllyille ilmestyikin Hetki-sarjan uusin tulokas: salaatin ja lämpimän aterian näppärä yhdistelmä, jossa lihakomponentin voi kätevästi lämmittää ensin mikrossa.

”Huomasimme, että varsinkin kylmempään vuodenaikaan moni kaipaa lämmintä ateriaa. Kiireinen voi nautiskella aterian myös perinteiseen tapaan suoraan rasiasta kylmänä”, Sarre kertoo.Hetki setti

Kana-Caesar Salaatti on Hetki-perheen klassikkomaku. Uuden Liha-Taco Salaatin voi lämmittää mikrossa tai popsia suoraan rasiasta sellaisenaan.


Tehty suomessa merkki jpeg

Hetki-tuotteet
ovat saaneet myös Suomalaisen Työn Liiton myöntämän
Avainlippu-merkin.