Toimituksen sanat

img_8983-3

Tänä syksynä olen kiinnittänyt aiempaa enemmän huomiota arkeeni ja sen laatuun. Ainaisen juhlien odottelun sijaan olen ymmärtänyt, että laadukkaaseen arkeen panostamalla jokaiseen päivään voi saada hieman luksusta. Laadukas ruoka ja vapaa-aika, sekä arjen hyvinvointi ovat tärkeässä asemassa, kun mietin, mikä minulle on laatuaikaa.

Nykymaailmassa kaikki on jo keksitty ja jokainen kauppareissu täynnä valintoja. Kiireessä on helppo napata tuotteista se tuttu ja turvallinen tai halvin. Tänä syksynä olen kuitenkin haastanut itseni tutustumaan tuotteiden taustoihin: nyt valitsen jouluteeksi suomessa käsin pakatun, sillä tiedän Sergejeffin Petra Lepistö-Serkon valottamana sen olevan tuoreempaa, minkä huomaa myös maussa. Herkkuhetkien suosikkini on laadukas ja perinteinen, jo lapsuuteen kuulunut Kouvolan Lakritsi, mikä niin ikään valmistuu pääosin käsityönä. Lisää vinkkejä talvikauden nautiskeluun kokosimme ruokateemaamme.

Vapaa-aikaani helpottamaan lisään hankintalistalleni ainakin Thuesen Jensenin Klaus Salojoen ja Olo-ravintolan Pekka Terävän innoittamana uuden laadukkaan paistinpannun, joka ei mene heti pilalle.

Myös arjen hyvinvointia voi parantaa helposti pienin hankinnoin. Aion kokeilla ihonhoidossa pihkatuotteita. Tämän hetken lemppareitani hiustenhoidossa ovat puolestaan Nordic Beauty Importin maahantuomat Tangle Teezer – harjat, jotka helpottavat hiustenlaittoa pimeinä talviaamuina. Lisää näistä löydät hyvinvointiteemasta.

Toivon, että tämä julkaisu innostaa sinuakin tekemään laadukkaita valintoja arjessasi!

Jutta Närhi, Projektipäällikkö| jutta.narhi@presser.fi


laatuaika-kansiLAATUAIKA 2016/2017

Julkaisija: Presser Oy, www.presser.fi
Päätoimittaja: Jasmine Plavsic, p. 044 274 0208
Tuottaja: Jutta Närhi
Taitto: Pekka Niemi
Kannen kuva: Anne Korkala
Jakelu: Iltalehden liitteenä 25.11.2016